CV installateur

Intech Service is gespecialiseert in cv installaties voor zowel particulieren alswel voor bedrijven.

Vloerverwarming, luchtverwarming, plintverwarming, radiatorenverwarming, plaatselijke verwarming zijn een aantal voorbeelden.

Afspraak maken?

Aanleg, onderhoud en storingen oplossen

CV ketel

Naast de reparatie van verwarmingsketels helpen wij u tevens graag bij de installatie van een nieuw model.
Wij leveren verschillende modellen tegen een eerlijke prijs.
Bij storingen zijn wij altijd bereikbaar.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een onzichtbare verwarming die zich onder de vloer bevindt en een zeer aangename en gelijkmatige warmte heeft. Dit systeem is energiezuinig. U heeft geen radiatoren in de kamer .

Luchtverwarming

Luchtverwarming Met luchtverwarming is uw woning snel op temperatuur en past de temparatuur zich snel aan als de zon in uw woning schijnt. De roosters in de vloer zijn minimaal zichtbaar waardoor u de woning kunt inrichten zoals u het wilt. De luchtverwarmer is daarnaast eenvoudig uit te breiden met ventilatie en koeling.

Plintverwarming

Plintverwarming is een compacte inbouwverwarming dat uitermate geschikt is voor in de keuken of in de badkamer. Deze verwarming wordt met de kamerthermostaat meegeregeld.

Radiatorenverwarming

Radiatorenverwarming Hierbij kunt u denken aan horizontale radiatoren, verticale radiatoren, handdoekradiatoren.

Zwartebuisstraler

Zwartebuisstraler is een zogenaamde plaatselijke verwarming waarbij het mogelijk is om een klein gedeelte van een werkruimte of opslagruimte te verwarmen. Door middel van een thermostaat is de bediening eenvoudig en heeft u een geluids- en onderhoudsarme verwarming.